Danas još svakako posjetite 5. Gospodarski sajam na Kapucinskom trgu

Danas još svakako posjetite 5. Gospodarski sajam na Kapucinskom trgu

Čini se kako je 5. Gospodarski sajam na Kapucinskom trgu pun pogodak! Stoga još danas od 10 do 18 sati svakako vrijedi prošetati do Kapucinskog trga i provjeriti što sve nude naši obrtnici, poduzetnici i OPG-i.

Svoje proizvode i usluge predstavlja čak 118 izlagača - OPG-ovi, obrtnici, poduzetnici, udruge i inovatori te gradovi i općine s područja sjeverozapadne Hrvatske - osim iz Varaždinske, tu su i izlagači iz Krapinsko-zagorske i Koprivničko-križevačke županije te Grada Novske.

A svatko u toj bogatoj ponudi može pronaći nešto za sebe - od raznih vrsta meda, medice, kobasica i ostalih domaćih suhomesnatih proizvoda, rukotvorina i cvijeća do finih vina i automobila.

Gospodarski sajam Varaždin u dva dana obilježit će sajamska izložba i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda, cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje. Ulaz na sajam je besplatan.

Nenad Kumrić, direktor marketinške agencije Tin – marketing iz Varaždina, koja je organizator Sajma, na svečanom je otvorenju zahvalio zahvalio svim izlagačima na ukazanom povjerenju, a istaknuo je i više od 100 izvođača koji će kroz dva nastupiti u sklopu programa na pozornici na Kapucinskom trgu. Glavni pokrovitelj Gospodarskog sajma je Grad Varaždin, a glavni partner Varaždinska županija.

01 010 011 012 013 014 015 016 02 021 022 023 024 05 06 07 08 09

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem