Zemlja sreće i prijatelji u nedjelju 26. svibnja u sportskoj dvorani Graberje

Zemlja sreće i prijatelji u nedjelju 26. svibnja u sportskoj dvorani Graberje

U nedjelju 26. svibnja, od 17 sati, održat će se godišnja plesna produkcija pod nazivom ZEMLJA SREĆE I PRIJATELJI u Sportskoj dvorani Graberje Varaždin.

Plesna produkcija u potpunosti je u organizaciji dječjeg centra za poduku, rekreaciju, igru i zabavu-Zemlje sreće, a kao gosti (prijatelji) nastupaju: Plesni klub Ivančica, Fitness plesni studio M-fit, Plesni klub D&D, Plesni klub Plan B, Plesna skupina Crazy Hill Ludbreg, Plesno manekenski studio Lena i Plesni studio Jump.

Sveukupno će nastupati 180 plesača uzrasta od 4 do 14 godina te gledatelje očekuje mnoštvo različitih plesnih točaka, puno dobre zabave i naravno odlična atmosfera u cijeloj dvorani.

Cilj plesne produkcije je djeci još više približiti ples te time razvijati njegove mogućnosti da se slobodno i kreativno izražavaju kroz pokrete, razviti kreativnost, sportski i timski duh te poticati cjelokupni razvoj svakog djeteta i naravno svim gledateljima uljepšati nedjeljno popodne kroz veliku zabavu koja ih očekuje.

Plesna ritmika „Zemlja sreće” inače okuplja djecu u uzrastu od tri do dvanaest godina iz Varaždina i okolice te održava plesne treninge, predstave, nastupe i produkcije posljednjih četiri godine. Plesni treninzi sadrže elemente baleta, jazz dance-a, suvremenog plesa, ritmike i gimnastike čineći time cjelinu koja potiče psihofizički razvoj djeteta.

Na plesnu produkciju su dobrodošli svi, a ulaz je besplatan.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem