Pozivamo Vas da se pridružite 11. Obrtničkom uličnom sajmu

Pozivamo Vas da se pridružite 11. Obrtničkom uličnom sajmu

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati Vas na 11. Obrtnički ulični sajma, u organizaciji Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin. Dosadašnjih deset vrlo uspješnih manifestacija , daju nam poticaj za organizaciju i jedanaestog sajma koji će se održati u subotu 8. lipnja 2019. godine u od 09:00 – 13:00 sati na varaždinskom korzu (Trg kralja Tomislava).

Sajam je izložbeno prodajnog karaktera i besplatan je za sve izlagače koji redovno podmiruju komorski doprinos. Svi koji bi željeli sudjelovati na Obrtničkom uličnom sajmu, a nisu članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin mogu se učlaniti kao dobrovoljni članovi HOK-e i iskoristiti pogodnosti koje nudimo našim redovnim članovima. Molimo sve zainteresirane da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 042 320 616.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem