Dobrodošli na 5. Gospodarski sajam Varaždin 2019!

Dobrodošli na 5. Gospodarski sajam Varaždin 2019!

Ovogodišnji – peti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 31.svibnja i 01.lipnja 2019. na Kapucinskom trgu u Varaždinu, a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program te  besplatan ulaz za posjetitelje.

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi, općine, OPG-i,vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radiosti, inovatori i auto kuće  s područja Sjeverozapadne Hrvatske. Na sajam ćemo pozvati završne razrede srednjih škola u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji, tako da će to biti prilika za tvrkte koje trebaju radnike. GSV 2019 će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan, a uz zabavno glazbeni program, prodaju, degustacije i prezentacije izlagači i organizatori priređuju razna iznenađenja za posjetitelje.Službeno otvorenje GSV-a 2019 predviđeno je za petak 31. svibnja u 12.00. sati. Na petom Gospodarskom sajmu u Varaždinu u organizaciji marketinške agencije Tin – marketing d.o.o. predviđeno je predstavljanje više od 100 izlagača.U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu na velikoj otvorenoj pozornici 31. svibnja i 01. lipnja nastupit će razna Kulturno umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo naša djeca –CTK Varaždin, Limene glazbe,  Klape, Ženske vokalne skupine i mnogi drugi.

Glavni partner GSV-a 2019. je Varaždinska županija, a glavni pokrovitelj Grad Varaždin. Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2019. su Hrvatska gospodarska komora,HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin, TZ Grada Varaždina i TZ Varaždinske županije. Organizator Gospodarskog sajma Varaždin 2019. je marketinška agencija Tin – marketing d.o.o. iz Varaždina. Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je besplatan! 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem