Eterična ulja u kozmetici - radionica izrade aromakozmetike za osobnu upotrebu

Eterična ulja u kozmetici - radionica izrade aromakozmetike za osobnu upotrebu

Radionica izrade aromakozmetike za osobnu upotrebu namijenjena je svima koji žele naučiti kako jednostavno, od nekoliko sastojaka, kod kuće napraviti preparate za njegu kože.

Aromakozmetika koristi bezalkoholne biljne hidrolate, botanički definirana eterična ulja, hladno prešana biljna ulja, prirodne voskove i maslace, tako da u svakom trenutku znate što stavljate na kožu. Na radionici, koja će trajati otprilike četiri sata, polaznici će naučiti nešto o aromaterapiji, eteričnim i biljnim uljima, koje ulje odgovara kojem tipu kože i slično, a i sami će napraviti nekoliko preparata koje će ponijeti sa sobom kući. Vrijeme održavanja radionice je 18.05.2019. od 9:00 - 13:00 h. Zbog osiguranja materijala prijave zaprimamo na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 042 / 313 191. Cijena radionica: 250kn

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem