Mali modni atelier Kookabee design Melite Kukec danas slavi velikih 5 godina

Mali modni atelier Kookabee design Melite Kukec danas slavi velikih 5 godina

Kad se trudiš i svim srcem vjeruješ u ono što radiš i što voliš, rezultati su neizostavni. Malim, ali sigurnim koracima doslovno iz ničega osim velike želje i upornosti nastao je mali atelje Kookabee.

Danas je poseban dan, na današnji dan prije točno 5 godina mali atelje Kookabee postao je obrt. Atelje je ove godine postao i malo veći i otvorio “pravi” Showroom! Veselimo se vašim posjetama i zajedničkom pretvaranju vizija u djelo. Zahvalni smo vam za ukazano povjerenje i svaku vašu kupovinu naših proizvoda i usluga koja nas je dovela do mjesta gdje smo sad. Hvala vam od srca što ste to prepoznali, a mi ćemo se truditi i dalje, za vaše i naše male i velike uspjehe! - Melita Kukec - vlasnica obrta Kookabee design.

Kookabbe design mali je atelier stvoren za velike projekte! Čestitamo atelieru Kookabee design i našoj dragoj prijateljici, klijentici, dizajnerici i Vop-ovoj koluministici Meliti Kukec na ne lakih, ali zasigurno uspješih 5 godina poslovanja, na velikom radu, trudu, ali i doprinosu struci u Varaždinu, i želimo joj još puno uspjeha i rada u poslovanju uz zdravi rast, razvoj i širenje branda!

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem