Napravite ove svjetlucave pisanice uz pomoć jednog jednostavnog trika

AKO SU vam dosadile klasične pisanice za Uskrs, ove godine mogli biste probati nešto malo drugačije, a odličan i jednostavan savjet nedavno je stigao s YouTube kanala How 2 bake it.

Sve što vam je potrebno za svjetlucave pisanice s naslovne fotografije su bijelo vino, jaja i prehrambene boje. Bitno je da je kod kuhanja jaje potpuno prekriveno vinom, a potrebno ga je kuhati 8-10 minuta nakon što vino zakuha. Kad je jaje kuhano, treba ga samo ostaviti da odstoji, najbolje preko noći, objašnjava Marko koji stoji iza YouTube kanala. Recept je oduševio brojne korisnike YouTubea, koji su bili puni hvale za izgled pisanica.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem