Labuđe jezero

Labuđe jezero

LABUĐE JEZERO  
18.05. 2019 (subota)
Petar Iljič Čajkovski – Vladimir Malakhov

Fantastični balet u 4 čina. Labuđe jezero, svakako najpopularnije djelo svjetskih baletnih repertoara tijekom posljednjih sto trideset godina od svojega nastanka, postalo je sinonim za baletno kazalište.

Melodramatična ljubavna priča o dobru i zlu jednako može pripadati legendama bilo kojega naroda, dok veličanstvena glazba romantičnog i osjećajnog Čajkovskoga i dijelovi koreografije Vladimira Malakhova, kojih se dijelovi, poput muzejskih dragocjenosti čuvaju u gotovo svakoj izvedbi, uvijek iznova pobuđuju oduševljenje diljem svijeta.

PROGRAM :

 - Polazak autobusom s parkirališta kod gradskog groblja u 14: 00 h.
 - Po dolasku u Zagreb slijedi slobodno vrijeme za šetnju, kavu, kolač…
 - U 18:00 h odlazak u HNK na balet  „Labuđe jezero“~  U palači traju pripreme za proslavu rođendana princa Siegfrieda. Iznenada nebom prelijeće jato labudova koje zaokupi njegovu pozornost pa naoružan samostrelom kreće za njima u lov prema jezeru.

U potrazi za jatom labudova princ stiže na obalu jezera gdje obasjane mjesečinom djevojke-labudovi izlaze iz vode. Želeći uhvatiti jednu od njih, među mnoštvom ptica ugleda labuđu princezu Odettu …

NAPOMENA:
ROK ZA PRIJAVU: 26.04.2019. (petak), odnosno do popunjenja mjesta   

Povratak za Varaždin  nakon predstave
CIJENA ARANŽMANA:     225 KN

Detaljnije na Lily_tours

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!

                                                                                                 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem