Besplatni seminar „Zapošljavanje radnika, stručno osposobljavanje, ugovor o djelu - dokumentacija i knjigovodstveno praćenje u obrtu“

Besplatni seminar „Zapošljavanje radnika, stručno osposobljavanje, ugovor o djelu - dokumentacija i knjigovodstveno praćenje u obrtu“

Udruženje obrtnika Varaždin poziva vas na besplatni seminar „Zapošljavanje radnika, stručno osposobljavanje, ugovor o djelu - dokumentacija i knjigovodstveno praćenje u obrtu“ Seminar će se održati 17. travnja 2019.g. u 17h u dvorani za sjednice na II. katu Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13.

Teme koje će se obrađivati:

  • · Zapošljavanje radnika, plaće, posebnosti kod obračuna i izvješća
  • · Dopunski rad, neoporezivi primici, godišnji odmor, bolovanje
  • · Osoba za stručno osposobljavanje, postupci kod mjere HZZ-a
  • · Obrtnici – doprinosi, obračuni, izvješća, neoporezivi primici, posebnosti
  • · Ugovor o djelu, autorski ugovor – kada, kako, što (ni)je dozvoljeno, obračuni
  • · Aktualnosti u obračunima, isplatama i izvješćima dohodaka

Predavač: Monika Petrovečki, ovl.rač.

Seminar traje tri sata s pauzom u sredini predavanja. Odgovori na pitanja obrtnicima uključeni. Molimo sve zainteresirane obrtnike da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje. Prijave slati na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili javiti na telefon 042 320-616. Pravo sudjelovanja na besplatne seminare imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem