Nalozi za plaćanje upisa u elektronički registar još uvijek stižu - slobodno ga bacite u smeće

Nalozi za plaćanje upisa u elektronički registar još uvijek stižu - slobodno ga bacite u smeće

Na adrese nekih naših klijenata još uvijek stiže na izgled obvezujući nalog za plaćanje, naslovljen kao ”Upis u Elektronički registar”. Upozoravamo Vas da nalog niste dužni platiti, te račun slobodno zanemarite. 

Ovih dana javila nam se klijentica koja je dobila spornu uplatnicu, pa ponovno podsjećamo, kako je jedini obvezni registar Hrvatske obrtničke komore Obrtni registar, u koji se obrti upisuju pri registraciji.  Upisnina za e-registar nije obavezna jer nije riječ o državnom registru. Više pročitajte na web stranici Večernjeg lista, OVDJE

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem