Besplatni seminar "Porezne i računovodstvene obveze obrtnika paušalista"

Besplatni seminar "Porezne i računovodstvene obveze obrtnika paušalista"

Kako je već ranije najavljeno Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin organizira pet besplatnih seminara za obrtnike. Prvi seminar pod nazivom „POREZNE I RAČUNOVODSTVENE OBVEZE OBRTNIKA PAUŠALISTA“ održava se 9. siječnja (srijeda) s početkom u 17 sati. u dvorani za sjednice na II. katu Obrtničkog doma u Varaždinu, Kukuljevićeva 13.

Teme koje će se obrađivati:

Uvjeti za obavljanje paušalnog obrta

Promjena uvjeta u 2019. godini

Doprinosi, porezi, davanja - koliko i kamo plaćati

Posebnosti pri nabavi dobara iz EU

Posebnosti pri pružanju / primanju "inozemnih" usluga

Zapošljavanje radnika u paušalnom obrtu

Poslovne knjige obrtnika paušalca

"Završni račun" obrtnika paušalca

Predavač: Monika Petrovečki, ovl.rač.

Seminar traje tri puna sata s pauzom u sredini predavanja. Odgovori na pitanja obrtnicima uključeni.

Molimo sve zainteresirane obrtnike da se zbog ograničenog broja mjesta prijave za sudjelovanje. Prijave slati na e adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili javiti na telefon 042 320-616. Pravo sudjelovanja na besplatne seminare imaju svi članovi Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin koji uredno podmiruju komorski doprinos.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem