Božićna priča Svijeta prirode uz uprizorenje živih jaslica na OPG-u Lukač

Božićna priča Svijeta prirode uz uprizorenje živih jaslica na OPG-u Lukač

OPG Lukač u Lužanu Biškupečkom i ove će godine nastaviti s tradicijom uprizorenja živih jaslica.

Božićna priča Svijeta prirode počinje 26. prosinca i završava 06. siječnja, a tijekom ova će dva tjedna Dramska sekcija KUD-a Petrijanec u pet termina uprizoriti priču o Isusovom rođenju.

Program Božićne priče započinje u 16.30 sati i završava u 20 sati. Uz središnje događanje, uprizorenje živih jaslica, na OPG-u Lukač će zborovi izvoditi prigodne božićne pjesme, a kraj programa rezerviran je za spektakularni vatreni show uz Loop cirkus. U Božićnoj priči Svijeta prirode svoju će ulogu po prvi put naći životinje domaćina, koje žive u Zoološkom vrtu domaćih životinja na OPG-u Lukač.

PROGRAM:

16:30 početak programa
17:00 predstava prikazanja živih jaslica dramske sekcije Kud Petrijanec
18:00 izvedba zborova prigodnih božićnih pjesama
19:00 vatreni show uz Loop circus
20:00 puštanje lampiona dobrih želja

Osim na program Božićne priče, posjetitelji su pozvani da navedenih datuma od 10 do 20 sati posjete imanje obitelji Lukač, razgledaju izložbu starih zanata i pogledaju kako su nekad radili i kojim alatima se služili kovač, pekar i lončar.

Termini Božićne priče: 26., 29., 30. prosinca 2018. godine, 5. i 6. siječnja 2019. godine. Cijene ulaznica: 30 kuna djeca, 40 kuna odrasli. Ulaznice su u pretprodaji jeftinije 30 %.

05 06 000 00 02 015 018 07

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem