Mačka na vrućem limenom krovu

Mačka na vrućem limenom krovu

Mačka na vrućem limenom krovu klasični je dramski tekst velikog američkog dramatičara Tennesseeja Williamsa za koji je dobio  Pulitzerovu nagradu 1955. godine kada je i praizveden u New Yorku.

Detaljno secirajući svoje likove, Williams daje duboko emotivnu i potresnu sliku jedne obitelji koja se zaplela u vlastitu mrežu laži i obmana. Nitko u njoj nije oslobođen barem dijela  krivnje, no iskrena potraga za istinom kojoj svatko treba pogledati u oči otkupljuje sudionike.

Istodobno socijalna priča, i melodrama, Mačka na vrućem limenom krovu djeluje svježe u eri novog konzervativizma, i svojim pokličem za slobodnom ljubavi pravi je izazov za slavnoga redatelja Paola Magellija.

TERMIN: 15.02.2019. (petak): HNK ZAGREB

Polazak autobusom s parkirališta kod gradskog groblja u 15:30

Dolazak u Zagreb ~ slobodno vrijeme za kavu, kolač, aktivnosti po želji

Odlazak u HNK na gledanje  drame „Mačka na vrućem limenom krovu“ u 19:30 h ~Autorski tim predstave čine dramaturginja Željka Udovičić, scenograf Lorenzo Banci, kostimograf Leo Kulaš, te skladatelji Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević. U predstavi nastupaju: Zrinka Cvitešić, Filip Vidović, Ksenija Marinković, Milan Pleština, Dušan Bućan, Ana Begić, Livio Badurina i Goran Grgić. U predstavi nastupaju i pjevači Lucija Jelušić, Stefano Surian, Josip Roša te petoro djece.
Povratak kućama nakon predstave.

CIJENA ARANŽMANA:    190 KN

Detaljnije o putovanju na:Lily-tours

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga!

                                                               

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem