Poziv za zakup kućica i prostora za prigodnu prodaju i ugostiteljstvo na Adventu u Varaždinu 2018.

Poziv za zakup kućica i prostora za prigodnu prodaju i ugostiteljstvo na Adventu u Varaždinu 2018.

Turistička zajednica grada Varaždina, 25. listopada 2018. godine, kao organizator Adventa u Varaždinu 2018, upućuje poziv zainteresiranim poslovnim subjektima za zakup kućica za prigodnu prodaju i ugostiteljstvo, te prodajnog prostora na Adventu u Varaždinu 2018.

Prigodna prodaja kao i ugostiteljska ponuda na Adventu u Varaždinu 2018. održavati će se od 01. prosinca do 06. siječnja 2019. na Trgu kralja Tomislava, Trgu slobode, Trgu Miljenka Stančića i u  Gajevoj ulici.

Rok za zaprimanje prijava je 9. studeni 2018. do 12 sati, bez obzira na način dostave, a poziv i prijavnica dostupni su ovdje:

- poziv – natječaj
- prijavnica – prigodna prodaja
- prijavnica – ugostitelji
- obrazac za korištenje električne energije
- dopis Udruženja hrvatskih obrtnika grada Varaždina

Izvor:Uhov

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem