Na Gradskoj tržnici u Varaždinu otvoren prezentacijski prostor "Kultnatura"

Na Gradskoj tržnici u Varaždinu otvoren prezentacijski prostor "Kultnatura"

U subotu ujutro, na Gradskoj tržnici u Varaždinu, uz prisustvo gradonačelnika Ivana Čehoka, direktorice Turističke zajednice grada Varaždina Jelene Toth, direktora Gradske tržnice Predraga Ciglara i voditeljice EU projekata TZGV-a Dorotee Solomun, svečano je otvoren prezentacijski prostor Kultnatura.

Otvorenju je nazočio velik broj posjetitelja koji su uživali u degustaciji proizvoda i na radionicama kulinarstva, tkanja i rukotvorina,  koje su ponuđači uključeni u projekt pripremili. Prostor je otvoren u sklopu projekta „Zeleno želimo” kojeg Turistička zajednica grada Varaždina zajedno sa partnerima iz Slovenije i Hrvatske provodi iz programa Interreg Slovenija Hrvatska.

Novi prezentacijski prostor Kultnatura, osim što bi turiste trebao potaknuti na dulji boravak u gradskoj jezgri, našim će sugrađanima omogućiti uvid u ponudu kvalitetnih, lokalnih proizvoda i usluga za koje možda do sada nisu znali jer ih ponuđači nisu imali prilike, na taj način,  predstaviti široj javnosti. Tržnica, koja je uvijek bogata životom, dio je povijesne gradske jezgre a sa sadržajem poput prezentacijskog prostora Kultnatura dodatno će se naglasiti karakter našeg kraja.

Svi potencijalni novi ponuđači koji se svojom ponudom žele uključiti u projekt i predstavljati svoje usluge i proizvode u novootvorenoj "Kultnaturi", mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca na web stranici Kultnature, www.kultnatura.eu, a sve dodatne informacije vezane uz sudjelovanje u projektu možete dobiti direktno u Turističkoj zajednici grada Varaždina.

015 017 019 020 022 023 025 032 033 034 035 038 04 05 07 08 012 013 014 037

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem