Varaždinske poduzetnice podupiru varaždinske dizajnerice i varaždinski dizajn, te propitkuju "tko nam radi odjeću?”

Varaždinske poduzetnice podupiru varaždinske dizajnerice i varaždinski dizajn, te propitkuju "tko nam radi odjeću?”

Ove subote 08.09.2018. u sklopu proslave 25. godina Varaždinske županije atrij Županijske palače bio je poprište vrlo važnog društvenog događaja.

Event u produkciji Vop portala Varaždin i Vop digitalne marketinške agencije, a uz support Natalije Martinčević i Varaždinske županije, ponovno je okupio veliki broj žena u poduzetništvu, te prepunom atriju Županijske palače poklonio bajkovitu žensku poduzetnički priču u kojoj su se u modnom izričaju smjenjivale prekrasne žene koje osim što su veliki profesionalci u svojem vidokrugu djelovanja, su također vrlo modno osvještene te vrlo rado nose kreacije domaćih dizajnerica.

U odličnoj sinkronizaciji poduzetnica koje su se odlično snašle u ulozi modela, originalnih kreacija, odlične glazbe filmskih klasika i čarobnog ambijenta atrija Županijske palače, poslana je snažna poruka o važnoj ulozi žena u gospodarstvu, ali i društvu općenito, industriji mode, ekologiji, kvaliteti ... a publici je data misao za promišljanje: "Tko ti radi odjeću"?

Domaće dizajnerice poručuju kako vaša odjeća može biti proizvedena na siguran, čist i lijep način, gdje se kreativnost, kvaliteta, okoliš i ljudi cijene jednako. Samo se trebamo upitati “tko nam radi odjeću?” Kad počnemo razmišljati o tome, prestati ćemo kupovati nepromišljeno i početi ćemo tražiti kvalitetu, koju ćemo željeti i moći nositi sezonama. Postati će poželjno da nas se viđa češće u istom komadu, a ne svaki put u nećem novom, jer će to biti znak da kupujemo promišljeno i kvalitetno. Promišljeno kupovati jednako znači kupovati lokalno, jer se tako vaš novac vraća lokalnoj zajednici.

Kvalitetu možete pronaći i kod domaćih proizvođača, koji su se nažalost zadnjih godina jako prorijedili, no još uvijek ih ima, i upravo ste Vi kupci oni koji ih možete zadržati i napraviti da se njihov broj poveća. Osim toga, uvijek imate izbor otići u shoping centar i kupiti konfekcijski komad ili svoju odjeću kupiti ili čak dati izraditi po mjeri kod nekog od naših lokalnih dizajnera i proizvođača, koji svoj posao rade s ljubavlju, posvećeni isključivo Vama do najsitnijih detalja. Izbor je vaš!

Svoje unikate predstavile su Ana Kraš (AK), Snježana Radev (Brokat), Blaženka Roth (Broth), Melita Kukec (Kookabee design), Ivana Kuzminski (Kuzminski dizajn) i Željka Vidović (Ellera).

Kreacije su nosile Barbara Planinc (obrt za masažu “Mali Buddha”), Nikolina Perkušić (Hotel i salon za pse Nina), Samira Huzjak (EBIT knjigovodstveni servis), Nevenka Mezga (VuNena&Eroticom – handmade filcani proizvodi i trgovina), Ljiljana Culek (Turistička agencija Lily tours), Snježana Jagačić (Škola stranih jezika ‘PRIX-FIXe’ i Univerzalna sportska škola junior), Ivana Ipša (Vop portal Varaždin & Vop digitalna marketinška agencija), Martina Jerbić Cecelja (ravnateljica i ginekologinja Poliklinike za ginekologiju i opstetriciju te psihijatriju NANNA), Karmen Rutić (Autolimarija Rutić), Gordana Kušar (Goga gluten free slastice i pekarski proizvodi), Nataša Ilić (ISN tekstil  proizvodnja modnog donjeg rublja i trikotažnih artikala) i Andreja Saiu Večerić (obrt “Plin, para, grijanje” obrt za instalaciju vodovoda, plina, grijanja i klimatizacije).

Za frizure bili su zaduženi frizerski saloni Baroque, Tina, Gloss, Ana, Daliborka i Learta, a manekenke su uljepšavali vizažisti iz salona ljepote Artistic – nails&beauty studio te Beauty Salon by Jelena Hrupek.

Zupanija_modna_revija-1 Zupanija_modna_revija-10 Zupanija_modna_revija-11 Zupanija_modna_revija-12 Zupanija_modna_revija-18 Zupanija_modna_revija-19 Zupanija_modna_revija-2 Zupanija_modna_revija-20 Zupanija_modna_revija-21 Zupanija_modna_revija-22 Zupanija_modna_revija-23 Zupanija_modna_revija-24 Zupanija_modna_revija-25 Zupanija_modna_revija-26 Zupanija_modna_revija-27 Zupanija_modna_revija-28 Zupanija_modna_revija-29 Zupanija_modna_revija-30 Zupanija_modna_revija-31 Zupanija_modna_revija-32 Zupanija_modna_revija-33 Zupanija_modna_revija-34 Zupanija_modna_revija-37 Zupanija_modna_revija-38 Zupanija_modna_revija-39 Zupanija_modna_revija-4 Zupanija_modna_revija-40 Zupanija_modna_revija-41 Zupanija_modna_revija-5 Zupanija_modna_revija-6 Zupanija_modna_revija-7 Zupanija_modna_revija-8 Zupanija_modna_revija-9

Photo by Varaždinska županija

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem