U Medinoj škrinji promocija knjige Pank Poduzetnici

U Medinoj škrinji promocija knjige Pank Poduzetnici

U utorak 11.9.2018. u 18:00h u Medinoj škrinji Robert Posavec i Teo Petričević uz moderaciju Branka Detelja održati će promociju knjige Pank Poduzetnici
.
Pank poduzetnici je prva hrvatska knjiga o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koju bivši aktivisti uspješno vode na sjeveru Hrvatske već 15 godina. Priča je to o dvojici mladića koji su zajedno s prijateljima i suradnicima pokrenuli desetine inicijative, proveli programe i projekte kojima su obuhvatili preko 100.000 korisnika te osnovali različita društvena poduzeća, koja danas uspješno djeluju. Priča donosi niz događaja koji se nisu trebali dogoditi, ali koji vjerno i otvoreno govore o pogreškama do kojih može doći u poslovanju, posebno upravljanju. Priča donosi i uspješne trenutke ponosa, a sve skupa pruža mnogo lekcija čitatelju. Pank poduzetnici je knjiga o poduzetništvu pisana literarnim stilom, zabavna, iskrena i prije svega poučna, a obuhvaća osnivanja i upravljanje različitim oblicima poduzeća.

Predstavljanje knjige vodit će Branko Detelj, koji će razgovarati s autorom knjige Robertom Posavcem i direktorom ACT Grupe Teom Petričevićem. Robert Posavec bivši je i sadašnji suradnik i voditelj različitih društvenih poduzeća, knjižničar, prevoditelj i autor. Teo Petričević je direktor ACT Grupe, pokretač mnoštva inicijativa i svih poduzeća koja je ACT Grupa osnovala. Član je različitih međunarodnih mreža društvenih poduzeća i dobitnik niza priznanja. Knjigu Pank poduzetnici gosti će moći kupiti na promociji.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem