Život bez glutena uz Goga gluten free slatičarski obrt

Život bez glutena uz Goga gluten free slatičarski obrt

GGF- Goga gluten free, obrt je za proizvodnju torta, slastica, peciva i tjestenina bez glutena, vlasnice Gordane Kušar u Varaždinskoj 9 u Cargovcu.

Hrana bez glutena nije samo uklanjanje osjećaja gladi, nego jedan od načina slavljenja života bez boli. Cjelokupan proces pripreme  i dijeljenja hrane bez glutena s sljudima koje volimo, je radost uživanja u svim trenucima koje nam život pruža.

Veselimo se kombiniranju namirnica bez glutena, jer time dobivamo ukusne i zdrave delicije, kojima usrećujemo oboljele koji se vesele novim okusima raznih proizvoda koji su od iznimne važnosti – jer je hrana jedini lijek za oboljele.

Važno je napomenuti da unošenjem glutena u probavni sustav bolesnika sa celijakijom ,također i intolerancijom, gluten izaziva oštećenje,upalu i atrofiju crijevne sluznice.Ranije se mislilo da se spomenute dijagnoze javljaju isključivo u dječjoj dobi,a nova medicinska saznanja potvrđuju da je celijakija kronična bolest svih dobnih skupina.

Dobro zdravlje osoba sa celijakijom i intolerancijom na gluten je u našim rukama, jer je hrana jedini lijek za oboljele, a mi tu hranu proizvodimo u svom prostoru ispunjenom ljubavlju, trudom i što je najvažnije sa sigurnošću da je 100 posto bez glutena, jer u našoj radnji ne koristimo druge namirnice osim gluten free.

01 010 02 03 04 05 06 07 09 013 014 015 016 017

 

 

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem