Sufinanciranje izlagača na Šrancirfestu 2018

Sufinanciranje izlagača na Šrancirfestu 2018

Grad Varaždin raspisao je javni poziv za sufinanciranje troškova izlagačima s područja grada Varaždina na manifestaciji Špancirfest 2018.

Također, Udruženje obrtnika Varaždin i ove godine sufinancira izlagačko prodajni prostor svojim članovima koji uredno podmiruju Komorski doprinos u iznosu od 1000kn+PDV. Rok za predaju: Petak, 28.09.2018. do 12:00 sati. Krajnji rok za dostavu prijava je petak 28. rujna 2018. godine do 12,00 sati, bez obzira na način dostave. Detaljnije na UHOV

Otvoren poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora na Špancirfestu 2018

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem