KAVA I KULTURA NA LIJEPOM PLAVOM DUNAVU

KAVA I KULTURA NA LIJEPOM PLAVOM DUNAVU

MJUZIKL BODYGUARD (TJELOHRANITELJ) ~ BEČ, TERMIN: 13. – 14.10.2018.

Snažni glasovi. Snažne emocije.

Ova priča naprosto ulazi pod kožu. Superzvijezda Rachel Marron i njen tjelohranitelj nude pravu ljubavnu poslasticu na sceni i uzbudljive hitove za publiku. Atmosfera u dvorani doživljava vrhunac kada se čini kao da se vrijeme zaustavlja, a samo božanski glas dive ispunjava prostoriju…

Ne propustite njemačku verziju filmskog hita iz 90-ih koja će na pozornice Ronacher teatra unijeti sav glamur i romantiku uz fantastične engleske hitove koja se počinje prikazivati u rujnu 2018.

I will always love you, One Moment in Time, I Wanna Dance With Somebody, I Have Nothing, Saving All My Love,… samo su neki od hitova koji će Vas mamiti na ples dok uživate u glamuroznoj scenografiji, trileru i romantičnoj priči baš kao i u filmu.

Cijena aranžmana po osobi:  650,00 KN

Detaljnije na Tily Tours

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga! 

                                                                  

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem