Pozivamo Vas na otvorenje izložbe kaligrafije SONJE JUKIĆ

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe kaligrafije SONJE JUKIĆ

Pozivamo Vas na otvorenje izložbe kaligrafije SONJE JUKIĆ koje će se održati u petak, 29. lipnja u 20 sati - galerija Zlati ajngel, Varaždin, Gajeva 15.
Sonja Jukić ima 47 godina i živi i radi u Splitu.

Završila je Srednju umjetničku školu u Splitu i 'Foundation course in art and design' u Londonu. U zrelijem dijelu svog života bavi se kineskim jezikom, tradicionalnim kineskim duhovnim disciplinama qi gongom i taijiquanom, kineskom kaligrafijom i energetskom masažom (korijeni u tradicionalnoj kineskoj medicini).

U sklopu festivala Varaždinska dvorišta autorica će 7. srpnja kroz radionice održati demonstraciju svojih vještina.

Izložba ostaje otvorena do 8. srpnja.
Do susreta u galeriji,
Darko Sačić

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga! 

                                                                   

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem