Trudnice diljem svijeta lude za novim trendom: UZV slika bebe na noktima

Trudnice diljem svijeta lude za novim trendom: UZV slika bebe na noktima

Na stranu pitanje koliko je zdravo u trudnoći raditi manikuru i izlagati kožu i nokte lampama, trudnice diljem svijeta “poludjele” su za novim trendom u kojem ultzrazvučnu sliku svoje bebe u trbuhu oslikavaju na nokte i tako je mogu pokazati u svakom trenutku i uvijek imati uz sebe, ili bolje reći na sebi.

Trend je pokrenula Sarah Clarke iz gradića Stockton-on-Tees u Velikoj Britaniji koja je oslikala nokat Stacey Donaldson kopiranjem ultrazvučne slike njezina nerođenog djeteta. Od objavljivanja slike nokta na Facebooku, jedinstveni dizajn ove umjetnice noktiju viralno se proširio po cijelom svijetu i toliko se dijeli da već možemo govoriti o novom trendu.

“Jako sam iznenađena reakcijom koja je izazvana sa svih strana. Nisam to radila iz nekog sentimenta, već jednostavno volim raditi i isprobavati nove stvari”, kazala je Sarah i otkrila kako je Stacey oslikala nokte prije odlaska u bolnicu na porod. No, nokat je postao popularan istog dana i Sarah već ima narudžbe nekoliko mjeseci unaprijed od trudnica koje žele isti ukras.

Neki parovi žele ga za vjenčanje, neki čak traže da im se naslika beba koju su izgubili, a kao uspomena koju će nositi dok emocionalne rane ne zacijele. Sarah je ultrazvučnu sliku nacrtala rukom na akrilnom umjetnom noktu, vrlo tankim kistićima i mora se priznati – vrlo vjerno orginalu.

Bebe budućnosti: Roditelji će među stotinama embrija moći birati onaj s najboljom DNA

I ostali pedikerski saloni diljem svijeta počeli su dobivati slične upite. Trend se posebno brzo i snažno ulovio u Americi i Indoneziji.

Diljem svijeta žene ukrašavaju nokte raznim minijaturama i sitnim sličicama, pa i nije toliko nevjerojatno da su i ultrazvučne sličice nerođenih beba došle na red. Neki pak smatraju da je to ipak malo previše i pomalo bizarno.

Izvor:Klinfo_hr

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga! 

                                                                

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem