SUN TRAVEL Vas vodi u Sarajevo

SUN TRAVEL Vas vodi u Sarajevo

SUN TRAVEL Vas vodi u Sarajevo?

Ukoliko želite sudjelovati u natječaju, lajkajte post na Facebook stranici Sun Travel i napišite zašto biste baš Vi željeli posjetiti Sarajevo :)

Najkreativniji komentar nagradit ćemo besplatnim putovanjem za 2 osobe ?

Svakako, bili bismo zahvalni ukoliko biste priču podijelili sa prijateljima da i oni mogu sudjelovati... ako žele ;) Ukoliko niste, možete lajkati i naš fejs... Sun Travel

Pravila nagradnog natječaja "Sun travel Vas vodi u Sarajevo" možete pronaći u bilješakama koje se nalaze na vrhu Facebook stranice   Sun Travel

Igramo se s Vama do 10.07.2018.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i vaši prijatelji.
Podijelite ga! 

                                                                   

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem Decline