Ovo je najbolji savjet o čišćenju koji ste ikada pročitali

Ovo je najbolji savjet o čišćenju koji ste ikada pročitali

Većina nas kuka kako nam je dosta čišćenja, pospremanja, usisavača i krpe u rukama. Nakon nekoliko sati i onako će opet pasti prašina, pojavit će se mrvice na podu, nakupit će se suđa i tako u krug. Iz tjedna u tjedan…

Jednoj ženi dozlogrdilo je svakodnevno čišćenje i održavanje kuće besprijekorno čistom. Ona smatra da je život samo jedan i da ga treba živjeti punim plućima, bez puno zamaranja. Napominje da je došlo vrijeme da žene predahnu i nauče razliku između “želim” i moram!” Jer život je prekratak… U nastavku u cijelosti pročitajte njezino pismo i iskustvo koje je odlučila podijeliti sa svima nama. Ima nešto u ovome što je napisala!

Moje dame!

Zapamtite da naslaga prašine štiti drvo koje se nalazi ispod. Kuća postaje dom kada na namještaju možete ispisati – Volim te. Znala sam svakog vikenda provesti bar 8 sati čisteći, jer sam željela da sve bude savršeno, za slučaj da netko navrati do mene. Konačno sam jednog dana shvatila da nitko nije došao – svi su bili negdje vani, živjeći i zabavljajući se. Danas, kad me ljudi posjećuju, ne moram im objašnjavati stanje svog doma, svi su uglavnom zainteresirani za stvari koje sam radila i radim dok živim i zabavljam se.

Ako to još niste shvatile same, molim da poslušate ovaj savjet: Život je kratak. Uživajte ga! Čistite koliko morate… zar ne bi bilo bolje da naslikate sliku, ili napišete pismo, ili ispečete kolače, ili zasadite cvijet, naučite razliku između ŽELIM i MORAM?

Čistite koliko morate, ali nemate previše vremena.. s rijekama koje možete preplivati, planinama na koje se želite popeti, muzikom koju želite čuti, prijateljstvima koje želite zadržati i životom koji želite živjeti… Čistite koliko morate, ali život je tamo vani, sa suncem u vašim očima, vjetrom u vašoj kosi, pahuljama snijega na vašem licu, kapima kiše…. Ovaj dan se neće ponoviti! Čistite koliko morate, ali imajte na umu da če starost doći i ona nije ljubazna, a kad umrete, a umrijeti se mora - vi sami ćete napraviti samo još više prašine.

 

Izvor: Klinfo

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga, isprintajte ili pošaljite e-mailom!

                                                                                 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem