Mjuzikl “AIDA” plus organizirani posjet izložbi: Katarina Velika – carica svih Rusa

Mjuzikl “AIDA” plus organizirani posjet izložbi: Katarina Velika – carica svih Rusa

Jedna od najtužnijih ljubavnih priča koja je osvojila cijeli svijet ponovno je oduševila zagrebačku publiku. Mjuzikl ‘Aida’, autora Eltona Johna i Tima Ricea, od veljače je ponovno dio repertoara Kazališta Komedija za koje se od onda traži karta više.

Redateljica Dora Ruždjak Podolski ističe kako je prošlo gotovo punih trinaest godina od hrvatske premijere, a osim Vande Winter i mladog Fabijana Pavla Medvešaka, svi su ostali interpreti isti.

U glavnim su ulogama Renata Sabljak kao nubijska princeza Aida, Đani Stipaničev kao vojskovođa Ramades, Vanda Winter kao princeza Amneris. Fabijan Pavao Medvešek također igra Mereba, Ljubo Zečević je Amonasro, Nedim Prohić Faraon, a Željka Veverec i Mateja Majerle igraju Nehebku.

KAZALIŠTE KOMEDIJA + ORGANIZIRANI POSJET IZLOŽBI: KATARINA VELIKA ~ CARICA SVIH RUSA

TERMIN: 26.05.2018. (SUBOTA):

Polazak autobusom s parkirališta kod gradskog groblja u 14.00 h.
Po dolasku u Zagreb predlažemo organizirani posjet novootvorenoj izložbi u Klovićevim dvorima: KATARINA VELIKA ~ CARICA SVIH RUSA. Izložba iz jednog od najvećih svjetskih muzeja ~ Muzeja Ermitaž iz St. Peterburga priređena je povodom obilježavanja 50. obljetnice prijateljstva gradova St. Peterburga i Zagreba. (uz nadoplatu ~ prijave u agenciji)
   

Slobodno vrijeme za kavu, kolač, aktivnosti po želji.
Odlazak u kazalište Komedija te u 19.30h gledanje mjuzikla „AIDA“. Mjuzikl traje cca 2,5 h s jednom pauzom
Povratak kućama nakon predstave (oko 22.00h).

CIJENA ARANŽMANA:    190 KN

Cijena aranžmana uključuje:

    Prijevoz autobusom na relaciji na bazi min. 35 osoba
    Ulaznicu za mjuzikl Aida
    Stručnog pratitelja
    Organizaciju i realizaciju programa
    Osiguranje od odgovornosti
    Jamčevinu za paket aranžmane

NAPOMENA:

    ROK ZA PRIJAVU I UPLATE AKONTACIJE: 11.05.2018. (petak)
    NADOPLATA ZA IZLOŽBU KATARINA VELIKA ~ CARICA SVIH RUSA: 40,00 KN ( min 15 pax)! ~ prijave u agenciji, nadoplata na licu mjesta!

Izvor:Lily_Touts

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem