Vjenčanja na imanju obitelji Martinčević

Vjenčanja na imanju obitelji Martinčević

Odlučili ste zajedno provesti život i treba vam mjesto s kojega ćete krenuti na uzbudljivo putovanje? Mjesto koje će u vama ostaviti tragove sjećanja za vječnost? Dođite na imanje obitelji Martinčević i dogovorite svadbenu svečanost.

Možete pozvati do sto gostiju i dobiti svu pomoć u organizaciji (od uređenja sale, fotografiranja, menija do angažiranja benda). Možete izraziti svoje želje ili prihvatiti savjet organizatora. U vaša će fotografska sjećanja biti upisane prekrasne vizure krajolika, domaće atmosfere i zadovoljna lica vaših gostiju.

Više na https://martincevic.hr/hr/

 

Vjencane_sale_Opg_Martincevic_01 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_09 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_022 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_023 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_018 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_029 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_010 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_016 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_021 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_013 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_014 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_02 Vjencane_sale_Opg_Martincevic_012

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem