7. Obrtnički ulični sajam

7. Obrtnički ulični sajam

S velikim zadovoljstvom pozivamo  Vas na 7. Obrtnički ulični sajam, u sklopu obilježavanja Dana Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin.

Dosadašnjih šest, vrlo uspješno odrađenih manifestacija, daju nam poticaj za organizaciju i ovogodišnjeg Obrtničkog uličnog sajma,  koji će se održati u subotu 28. travnja 2018. godine.

U vremenu od  09:00 – 14:00 sati na varaždinskim ulicama i trgovima. Kao i svi  do sada, i ovaj će Obrtnički ulični sajam biti sadržajno bogat – od izložbeno prodajnog dijela, predstavljanja tradicijskih zanata  kao i  obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava  i već tradicionalne izložbe starih automobila Oldtimer kluba Varaždin, do  programa na velikoj pozornici varaždinskog Korza.  

Sajam je  izložbeno prodajnog karaktera, i besplatan je za sve izlagače, a osim domaćih izlagača najavljeni su i gosti iz drugih udruženja i  županija. U slučaju lošeg vremena manifestacija će se prolongirati za svibanj 2018. godine.

Molimo Vas da, svoj dolazak za sudjelovanje, potvrdite do 20. travnja 2018. godine na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ; ili na telefon 042 320 616.

Sajam je organiziran u suradnji sa Gradom  Varaždinom

Izvor:Uhov_hr

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem