Lav Paripović u galeriji Zlati ajngel

Lav Paripović u galeriji Zlati ajngel

Naslov izložbe „Sigurnost i povjerenje“. Otvorenje izložbe u srijedu, 4.travnja u 19 sati. Izložba je organizirana kao dio višegodišnje suradnje Gradskog muzeja Varaždin i galerije kao dio iznimno uspješnog programa Srijeda u muzeju. Izložba ostaje otvorena do 22. travnja.

Lav Paripović je rođen 1989. godine u Zagrebu. Po završetku Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna 2009. godine, upisao je Akademiju likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Godine 2015. diplomirao je slikarstvo u klasi prof. Zoltana Novaka kao CUM LAUDE te je za diplomski rad dobio nagradu. Održao je tri samostalne izložbe u zagrebačkim galerijama.

Sudjelovao je na nizu grupnih izložaba u zemlji i inozemstvu. Član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Trenutačno je na stručnom usavršavanju u slikarni HNK-a u Zagrebu.

Dobrodošli!
Darko Sačić

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem