Unite Gallery Error:

Gallery with alias: place_of_cake not found

Vaše mjesto najfinijih torta i kolača ’’Place of Cake’’

Vaše mjesto najfinijih torta i kolača ’’Place of Cake’’

Šarmantna slastičarnica Place of Caka smjestila se na najljepšem, Kapucinskom, trgu u baroknom Varaždinu.

U ponudi imamo DNEVNO svježe torte i kolače, rađene po recepturi poznate majstorice, od najkvalitetnijih sastojaka - prava belgijska čokolada, svježa jaja iz domaćeg uzgoja, orašasti plodovi... Jedini u gradu nudimo Vam i nadaleko poznati  Bazzara espresso, sladoled vrhunskog okusa i kvalitete, hladno cijeđene sokove u kojima zbog posebne pripreme, ostaju sačuvani svi vitamini.

Probajte i osjetit ćete razliku ! Također prema narudžbama pečemo sve torte i kolače ( dekoracija prema zahtjevu ), za sve prigode.

Posjetite naš Facebook i upoznajte nas Place of Cake

Nazovite nas na 099 555 1120 ili 042 421 494

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem