Unite Gallery Error:

Gallery with alias: 2018 not found

Nove kolekcije vjenčanih haljina varaždinskih dizajnerica spremne za sezonu 2018

Nove kolekcije vjenčanih haljina varaždinskih dizajnerica spremne za sezonu 2018

Ovoga vikenda 17. i 18. veljače u Lumini centru Varaždin održan je još jedan sajam vjenčanja.

Brojni izlagači predstavili su mnogobrojne proizvode i usluge vezana uz sve o čemu budući mladenci moraju voditi računa prilikom organizacije svojeg vjenčanja. Tako su budući mladenci mogli vidjeti u čemu pratiti tradiciju, te što donose najnoviji trendovi.

Nedjelja je bila rezervirana za modnu reviju u produkciji Marijane Gregurić ujedno i vlasnice Frizerskog salon Gloss, na kojoj su predstavljene najnovije kreacije varaždinskih modnih dizajnerica i salona vjenčanica. Naša varaždinske dizajnerice prigodno su predstavile odjeću za najsvečanije trenutke,  a ovoga puta mogli smo vidjeti nove kolekcije Kookabee designa by Melita Kukec, Brokat by Snježana Radev, obrta Lorella, Željke Vidović i salona vjenčanica Lidija.

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem