Otvorenje izložbe Velimira Ivezića akademskog slikara i restauratora u Zlatom ajngelu

Otvorenje izložbe Velimira Ivezića akademskog slikara i restauratora u Zlatom ajngelu

Obavještavamo Vas da će te uz božićno-novogodišnje druženje 29. prosinca na zidovima galerije moći razgledati i izložbu VELIMIRA IVEZIĆA, varaždinskog akademskog slikara i restauratora koju je nazvao „ARTIBUS“.

Nije uobičajeno da autor ima dvije samostalne izložbe u godini i to u gradu veličine i izložbenog kapaciteta Varaždina. Za razliku od one u travnju održane u Kuli stražarnici (prostoru HDLU-a Varaždin) Ivezić u Zlatom ajngelu predstavlja izložbu koja je u biti koncept nastao usput, uz dobro nam poznat njegov izražajni interes.

To je vrckava igra intelekta, višejezičnosti, dosjetke, estetike, humora, svekolike kreativnosti i na kraju, ponekad i sa značenjem poruke. Radi se o pedesetak papirnatih vrećica na kojima je ukomponiran tekst po estetici općepoznate oftamološke table za provjeru vida.

Poslije druženja izložba ostaje dostupna za razgled do 21. siječnja 2018.

A dobrih želja nikad dosta, pa zato još jedanput sve najbolje !

Pozdrav iz Zlatog ajngela!

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem