Advent u Zagrebu uz predstavu Narodni heroj Ljiljan Vidić

Advent u Zagrebu uz predstavu Narodni heroj Ljiljan Vidić

Darujte si Adnent u Zagrebu uz odličnu komediju i parodiju na Drugi svjetski rat Narodni heroj Ljiljan Vidić

Priča o Ljiljanu Vidiću obiluje politički nekorektnim, uvrnutim humorom, a relacijama prema današnjici uranja u fantastiku balansirajući na  tankom rubu nonsensa što je čini idealnim materijalom za kazališnu adaptaciju na tragu broadwayske uspješnice Producenti.

TERMIN: 22.12.2017. ( PETAK )

Polazak autobusom s parkirališta kod gradskog groblja u 15,00h.Po dolasku u Zagreb slobodno vrijeme za uživanje u Božićnoj čaroliji naše metropole koja drugu godinu uzastopce nosi titulu najbolje adventske destinacije Europe!

Svakako predlažemo odlazak do Tomislavca gdje vas očekuje spektakularan ledeni park! Ako se usudite, pokažite svima svoje klizačko umijeće, a oni malo manje hrabri mogu uživati u mirisnom kuhanom vinu, toplom čaju i ugodnoj atmosferi.

Šećući kroz aleju platana na obližnjem Zrinjevcu doći ćete do starog glazbenog paviljona koji će Vas dočekati u svom božićnom, bajkovitom izdanju i ostaviti bez daha.

Ne zaboravite posjetiti božićnu bajku u Tunelu, koja uz 3D instalacije na stropu, uz biranu glazbu u veličanstvenoj akustici prostora i zanimljivim video projekcijama stvara vrhunsku atmosferu. Tu je još i nezaobilazno Fuliranje, jedno od prvih i najoriginalnijih adventskih događanja, ali i još mnogo toga…   

Odlazak u kazalište Kerempuh te u 20:00h gledanje predstave „Narodni heroj Ljiljan Vidić” (predstava traje cca 2h).
Povratak za Varaždin nakon predstave.
CIJENA ARANŽMANA:          135 KN

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem