Uredite svoje brkove na humanitarnoj fešti Movembear u Medinoj Škrinji

Uredite svoje brkove na humanitarnoj fešti Movembear u Medinoj Škrinji

Studeni je mjesec kada se podiže svijest o zdravlju muškaraca i problemima s prostatom. U znak potpore mnogi puštaju brkove a Rotaract Varaždin organizira i veliku završnu feštu.

Veliki Shaving i Afershaving party će se održati u subotu, 25.11.2017. na koji ste svi pozvani. Već od 18 sati imate mogućnost i besplatno urediti brkove, te ući u izbor "Najbrka Varaždina". Prigodnih nagrada i ovog puta neće nedostajati.

Za svake dvije naručene pive iz asortimana Pivovare Lepi dečki (Kaj-el, Nikola Zrinski, Međimursko ili Mina), dobivate prigodnu DM #zivimuski majicu na dar i umjene brkove. Kroz cijeli dan svakom kupnjom određenih proizvoda u Medinoj škrinji dajete donaciju udruzi Prostata. Podignite svijesti o raku prostate kod muškaraca. Ako niste pustili brkove kupnjom proizvoda osigurajte si umjetne brkove i uživajte u odličnom ambijentu Medine Škrinje.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem Decline