Još danas do 19.00 sati u Areni Varaždin možete posjetiti sajamsku manifestaciju „Dani vjenčanja u Varaždinu 2017“

Još danas do 19.00 sati u Areni Varaždin možete posjetiti sajamsku manifestaciju „Dani vjenčanja u Varaždinu 2017“

Poprilično živahno popodne  upotpunjeno je velikim brojem izlagača ali i velikim brojem posjetitelja.

Mnoštvo zabavog programa priređeno je za buduće mladence ove subote i nedjelje. Od zabavno glazbenog programa, plesa, modnih revija, biranja naj mladenaca itd. U koliko ste mladi zaljubljeni par koji u bliskoj budućnost planira vjenčanje ovo je odična prilika da pronađete svoju idealnu vjenčanicu, vjenčani buket,  prsten ili vjenčanu tortu. Koga smo našim objektivom uhvatili na ovogodišnjem sajmu vjenčanja pogledajte u našoj  foto galeriji.

05 00 06 07 03 09 08 02 01 04

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem Decline