Otvorenje posljednje izložbe ovogodišnjeg programa – slike i crteži Ivana Markovića

Otvorenje posljednje izložbe ovogodišnjeg programa – slike i crteži Ivana Markovića

Poštovani,
Pozivamo Vas na otvorenje posljednje izložbe ovogodišnjeg programa – slike i crteži IVANA MARKOVIĆA koje će se održati 17. studenoga u 19 sati, galerija „Zlati ajngel“, Varaždin, Gajeva 15. Izložba je rezultat nastojanja galerije da predstavljanjem mladih, svježih autora, autora u formiranju koji kucaju na vrata suvremene hrvatske likovne scene.

Ivan Marković je rođen 1988. godine u Zgrebu gdje je i završio Školu primijenjene umjetnosti i dizajna (2007.) te Akademiju likovnih umjetnosti (upisao je 2008.). Diplomirao je u klasi prof. Zoltana Novaka 2014. godine. Njegove su slike i crteži prikupljeni i odabrani kadrovi iz svakodnevice, ponekad s izvjesnom dozom humora i apsurda, no i naoko neutralnim prikazima traumatične svakodnevnice iz sjećanja, dječjeg bijega od okruženja na način da se ono kruto prenese, nacrta, ali i simboličkog nastojanja da se taj svijet raznese i uništi. To je slučaj kod ovog najnovijeg  autorovog opusa kojim se predstavlja u galeriji.

Izložba će biti otvorena do 3. prosinca.

P.S. – Ni ove godine nećemo preskočiti sad već tradicionalno druženje uz Božić i Novu godinu. Vidimo se 29. prosinca u 18 sati u Gajevoj 15!

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem