Mali Buddha ima nešto više od puke simbolike malog čovječuljka

Mali Buddha ima nešto više od puke simbolike malog čovječuljka

Mali Buddha naziv je odnedavno otvorenog salona za klasičnu i tajlandsku masažu koji se nalazi u Ulici Miroslava Krleže u Varaždinu. Svijetao i prostran, te sa zanimljivim i personaliziranim detaljima ukrašen prostor, sugerira nam da u nazivu  salona vlasnice Barbare Planinc, ima nešto više od puke simbolike malog čovječuljka.   

„Da, ima“ priznat će vam Barbara kroz smijeh i reći da je naziv salona inspiriran vrijednostima i životnom filozofijom koju je osjetila na svojim brojnim putovanjima. Tolerancija i  jednakost, smirenost, uravnoteženost, skromnost, zadovljstvo običnim malim stvarima univerzalne su vrijednosti kojima sama stremi u svakodnevnom životu, i koje želi dijeliti sa svojim klijentima.  

Odlučite li se  za masažu cijelog tijela ili neku od parcijalnih masaža, ili pak čvrstoću kože i cirkulaciju želite poboljšati anticelulitnom masažom, odnosno  postići sklad duha i tijela tajlandskom masažom koja uključuje akupresurne pritiske i istezanja , odvojite malo vremana za sebe i osjećajte se bolje i zadovoljnije. Mali Buddha vas čeka.

00 013 018 019 02 029 030 031 034 039 04 046

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem