Završen 4. Gospodarski sajam uz modu reviju varaždinskih dizajnerica

Završen 4. Gospodarski sajam uz modu reviju varaždinskih dizajnerica

Ovoga vikenda u sportskoj dvorani Graberije održan je četvrti po redu Gospodarski sajam. Uz veliki broj izlagača i pregršt zabavnog sadržaja ove subote još jednom su se predstavile i varaždinske dizajnerice.

Snježana Radev, Ivana Kuzminski, Jelena Kosić, i Željka Vidović, još jednom su zagolicale maštu ženskog djela publike, te smjelo pokazale svoje viđenje nadolazećih modnih trendova za jesen i zimu. Organizator modne revije je bio Predrag Brkljač, a uvijek izvrsna Marijana Gregurić iz Frizerskog salon Gloss se pobrinula za frizure i make. Maleni dio ovog modnog eventa pogledajte u foto galeriji.

05 014 015 017 04 08 FB_IMG_1508768811517

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem