Unite Gallery Error:

Gallery with alias: Gos_saj_2017 not found

Još danas posjetite Gospodarski sajam u Graberiju

Još danas posjetite Gospodarski sajam u Graberiju

Jučer je i službeno otvoren 4. Gospodarski sajam Varaždin. Na sajmu su se tako mogle vidjeti sajamske izložbe i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice i zabavno glazbeni program.

Sajam su posjetili i predstavnici Županije, varaždinski župan Radimir Čačić i Natalija Martinčević, a župan se obratio i samim izlagačima.

- Svako okupljanje gospodarstvenika je pozitivno. Prvi sajam je okupio pedesetak izlagača, a ove godine ih je već 115, dakle pomak je očit - naglasio je župan i dodao da Županija želi povezati područja poljoprivrede i turizma.

- Županija će učiniti sve što može i na razini investicija i na razini poljoprivrede na ovi naši proizvođači opstanu i jačaju. Istovremeno znate za model potpunog pokrića rizika od onoga što je najveći problem naših OPG-ova, a to su  tuča, suša, poplava i mraz. Mi ćemo od sljedeće godine krenuti s jednim sustavom osiguranja koristeći europski novac i naš novac, tako da naši OPG-ovi dođu do razine ispod jedne trećine ukupnog troška police to ovog trenutka u Hrvatskoj ne radi nitko, tako da poručujem svima da smo na usluzi našem gospodarstvu - izjavio je Čačić.

Drugi dan je obiteljski dan, uz bogat zabavno-glazbeni program kulturno-umjetničkih društava, plesnih grupa i različitih izvođača, no u subotu će se održati i "matchmaking", odnosno poslovni susreti svih izlagača.

Sajam se održava i danas, a ulaz je besplatan!

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem