Fitness Olymp odlično mjesto da započnete rad na svom novom tijelu

Fitness Olymp odlično mjesto da započnete rad na svom novom tijelu

Fitness je pojam za sve što nas čini fit, označava stanje dobrog tjelesnog i mentalnog zdravlja, dobre tjelesne kondicije nastale kao rezultat redovitog tjelesnog vježbanja i pravilne prehrane. Fitness centar Olymp odlično je mjesto da započnete rad na svom novom tijelu.

Novo u ponudi od 1.3. uvodimo jutarnju članarinu (trening morate započeti prije 12:00h) koja iznosi 120,00kn mjesečno!

Ako prvi put vidite sprave za vježbanje i ne znate gdje biste i što biste s njima, obratite se voditelju fitness centra ili našim provjerenim članovima koji su uvijek spremni pomoći oko izvođenja vježbi.

Naši mali savjeti za dobrodošle početnike.

Razvijajte svaku veću mišićnu grupu kako bi se spriječila mišićna neravnoteža i rizik od ozljede. Zagrijavanje je jedna od najvažnijih stvari koje trebate učiniti prije vježbanja (uz istezanje). Ono će spriječiti ozljede. Set napravljen bez pravilnog držanja je kao da isti niste ni napravili. Puno je važnije imati pravilnu formu kod izvedbe vježbe nego da radite sa velikim težinama bez pravilnog držanja. Koristite glatku, kontroliranu izvedbu u svim fazama. Ovakva brzina daje najbolje rezultate kod bodybuildinga.

Većina ljudi ne razmišlja puno o disanju dok ne počinju sa dizanjem utega. Započnite svaki set sa dubokim udisanjem te izdisajem kako gurate kroz najteži dio podizanja. Odmor bi trebao biti od 45 sekundi do ne više od 120 sekundi.  Za početnike je najbolje da treniraju svakih 2-3 dana (ili tri puta tjedno). Ponedjeljak – srijeda – petak (ili slično), takav raspored je idealan.

Optimalan broj setova je 2-4 za svaku vježbu te 3-4 vježbe za određeni mišić. Optimalni broj ponavljanja po setu je 6-8 komada dok kod velikih težina 4-6 ponavljanja će biti dovoljno. Ako slijedite gore navedene principe vježbi, setove, ponavljanja i ostalo, trebali bi dovršiti trening u otprilike sat vremena.

Preporučamo prvo početi sa bučicama jer one pomažu da se izjednači i izbalansira neravnoteža koju mnogi imaju (posebno početnici). Još jedna korist od bučica je ta što ih je obično sigurnije koristiti od šipke, posebno prilikom podizanja velikih težina.

Provedite svoje slobodno vrijeme u ugodnoj prijateljskoj i motivirajućoj atmosferi na kvalitetan način. Vaše tijelo će Vam biti zahvalno! Nalazimo se u prostorijama Hotel Turista točnije Aleja kralja Zvonimira 1. Kontakt broj 098 1877 904.

 
Iskoristite pogodnosti kad učlanite prijatelja/icu sa 20 kuna popusta na sljedeću članarinu, po prijatelju, broj nije ograničen.

 
Ostvarite popuste na višemjesečno članstvo:
-3 mjeseca za 500 kuna
-6 mjeseci za 900 kuna
-1 godina za 1600 kuna 
 

 
Fitness cjenik:
- 200 kuna mjesečna
- 150 kuna 2x tjedno
- 170 kuna studentska
- 200 kuna 12 dolazaka (neograničeno vremensko razdoblje u kojem se mogu iskoristiti dolasci)
- 25 kuna dnevna
 

 
01 02 03 04 07 08 10 11 12 13
 
 
 
 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem Decline