Tjedan restorana je pred nama

Tjedan restorana je pred nama


Tjedan restorana je pred nama...

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude.

Varaždinski kraj oduvijek je njegovao tradicionalnu kuhinju kojom se ponosi i danas, i to sasvim opravdano. U razdoblju od 13. do 22. listopada možete uživati u bogatoj ponudi predjela, glavnih jela, i deserata od kojih sami sastavljate svoj slijed od 3 jela.

Ne propustite najukusniji tjedan u godini i uživajte u mnogobrojnim gastronomskim kreacijama.

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem