Otvorenje izložbe Grgura Akrapa

Otvorenje izložbe Grgura Akrapa

Nastavljajući suradnju s Gradskim muzejom Varaždin galerija organizira još jednu izložbu slikara mlade generacije koji tek zauzimaju svoje mjesto na hrvatskoj likovnoj sceni. Varaždinu se predstavlja GRGUR AKRAP, akademski slikar.

Grgur Akrap rođen je 1988. godine u Zagrebu. 2013. diplomirao je na nastavničkom odsjeku Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Damira Sokića. Član je HDLU-a od 2012. godine.

Ovo mu je jedanaesta samostalna a izlagao je na tridesetak kolektivnih izložbi. Izložba je dio programa „Srijeda u muzeju“ koji Gradski muzej Varaždin uspješno ostvaruje i ove godine.

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na otvorenje izložbe u srijedu, 4. listopada u 19 sati, galerija „Zlati ajngel“ Varaždin, Gajeva 15.Izložba ostaje otvorena do 22. listopada.

S poštovanjem i u očekivanju Vašeg dolaska,
Darko Sačić

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem