Ovaj vikend - Gospodarski sajam Varaždin

Ovaj vikend - Gospodarski sajam Varaždin

Ovogodišnjičetvrti po redu GSV (Gospodarski sajam Varaždin) održat će se 20. i 21. listopada u Sportskoj dvorani Graberje a uz izlagačke aktivnosti i stručno popratne programe nudit će cjelodnevni zabavno glazbeni program te besplatan ulaz za posjetitelje..

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, svi gradovi varaždinske županije, OPG-i,vinari, modni dizajneri, likovni umjetnici, udruge, ugostitelji, domaće radiosti, inovatori, HUP, Elektrostrojarska škola i auto kuće s područja Sjeverozapadne Hrvatske.

GSV 2017 će u dva dana obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda,  cjelodnevni prateći sadržaji, zabavno glazbeni program i nagradne igre za posjetitelje.

Ulaz na sajam oba dana je besplatan, a uz zabavno glazbeni program, prodaju, degustacije i prezentacije izlagači i organizatori priređuju razna iznenađenja za posjetitelje.

Službeno otvorenje GSV-a 2017 predviđeno je za petak 21. Listopada u 12.00. sati. Na četvrtom Gospodarskom sajmu u Varaždinu u organizaciji marketinške agencije Tin – marketing d.o.o. predviđeno je predstavljanje više od 100 izlagača u Sportskoj dvorani Graberje. Ispred sajamske dvorane u oba dana održavanja sajma biti će izloženi osobni automobili i gospodarska vozila.

U cjelodnevnom zabavno glazbenom programu 20. I 21. listopada nastupit će razna Kulturno umjetnička društva, tamburaški sastavi, plesni klubovi, Društvo naša djeca –CTK Varaždin, Limene glazbe, Klape, Ženske vokalne skupine i mnogi drugi..

Pokrovitelji Gospodarskog sajma Varaždin 2017. su Grad Varaždin, Varaždinska županija, Hrvatska gospodarska komora,HGK – Županijska komora Varaždin, Obrtnička komora Varaždinske županije, Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin.

Sajam će biti otvoren za posjetitelje od 10:00 do 18:00 sati, a ulaz je besplatan!
Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem Decline