Vop portal proslavio 5. rođendan

Vop portal proslavio 5. rođendan

Vop portal Varaždin proslavio je peti rođendan. Velika je to brojka za bilo što u zadnjem desetljeću vezano uz obrtnike i male poduzetnike. Jer vrijeme recesije presudilo je mnogima. Ali mnogi su i ostali.

Zbog toga je rođendanska proslava VOP-a u Galeriji Ajngel bila više od pukog rođendanskog slavlja. Bila je to proslava hrabrosti i ustrajnosti…I bila je to proslava sa stilom. Na „modnoj pisti“ su se izmjenjivale kreacije poznatih varaždinskih kreatora, modele su nosile uspješne Varaždinke – obrtnice i poduzetnice, čestitari su bili iz istog miljea, glazbena kulisa energičnih melodija. Duh slavlja je bio obiteljski. Ova je poslovna grupa ljudi odavno shvatila bit zajedništva - Bez obzira na različitosti valja se držati zajedno.

Pročitana je lijepa priča o malom/velikom junaku, popilo se vino, pojela torta. Vino je imalo okus nektara, a torta najfinijeg bečkog kolača. Jer pilo se i jelo sa iskrenim međusobnim željama. Vop portal Varaždin, obrtnici i poduzetnici imaju zajednički cilj – ojačati obrtništvo i poduzetništvo. Cilj je krajnjim korisnicima predstaviti proizvode i usluge što večeg broja tvrtki. - Cilj je podizanje svijesti da su temelj zdrave ekonomije puno malih obrtnika i poduzetnika – veli pokretačica i vlasnica VOP-a, Ivana Ipša.

Kroz priču o ideji VOP-a proizlazi da je pametno novac trošiti u lokalnoj zajednici, jer onda svi iz te iste zajednice imaju korist. –To je jedina formula našeg opstanka – veli Ipša, koja je među rijetkim gradskim poduzetnicima bez političkih preferencija. Vop portal Varaždin podržavaju svi, neovisno o političkom smjeru. Bitan je opstanak malog poduzetnika, potrebnog na tržištu kojim su zavladali „veliki“. Shvaitili su to svi. Pa tako VOP uživa podršku Grada, Uhov-a, Obrtničke komore Varaždin, HUP-a, Zavoda za zapošljavanje, Tehnološkog parka … Hvala im na tome!

VOP-11 VOP-12 VOP-21 VOP-22 VOP-23 VOP-3 VOP-4 VOP-5 VOP-6 VOP-8 0101 0102 0104 0112 0118 0121 0123 0142 0149 015 0150 0152 0153 0159 025 026 040 041 08 099 0127 0147 016

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem