17 odličnih DIY projekta za uljepšanje Vašeg doma

17 odličnih DIY projekta za uljepšanje Vašeg doma

Ako volite stvarati svoj vlastiti namještaj, dekoracije ili druge stvari po kući, onda je ovo odlična galerija za Vas. Napravili smo zbirku "17 odličnih DIY projekta za uljepšanje Vašeg doma".

Kako Vam se ćini ? Od taburea i stolića, do polica i zidnih dekoracija, ovdje ćete naći vrlo lako izvedive ideje koje će ne samo uljepšati Vaš dom, nego ga učiniti  udobnim i privlačnim. Dakle, na Vama je da pogledate jedan po jedan i možda i sami dobijete inspiraciju. Što mislite o ovim DIY rukotvorinama? Bi li se odvažili napraviti sami recimo stolić za kavu za vaš dnevni boravak ili noćni ormarić za spavaću sobu?

Možete napraviti tabure za vaš dnevni boravak ili dvorišta od običnog drvenog sanduka. Drveni sanduk također se može lako pretvoriti u prekrasan ormarić za spavaću sobu. Možete napraviti lijepu policu os sratih cijevi i uljepšati tup zidova u vašem domu. Drveni sanduk također može igrati ulogu malog stoliću. Palete se mogu pretvoriti u pomične police. Od drvenih paleta može se brzo i jednostavno napraviti odličan coffe table i uštedjeti  novac. Ideja ima na pretek. Uživajte!

Uredenje_01 Uredenje_02 Uredenje_03 Uredenje_04 Uredenje_05 Uredenje_06 Uredenje_07 Uredenje_08 Uredenje_010 Uredenje_011 Uredenje_012 Uredenje_013 Uredenje_014 Uredenje_015 Uredenje_016 Uredenje_017 Uredenje_09

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem