Unite Gallery Error:

Gallery with alias: Book_of_love not found

"Book of food love" by Zlatne gorice

"Book of food love" by Zlatne gorice

Ne kaže se uzalud- ljubav ide kroz želudac.

U neprestanoj utrci s vremenom i modernim načinom života svatko od nas želi se osjećati posebno, uživati u dobrim stvarima te slaviti svaki slobodan trenutak kada nismo opterećeni poslom i brigama. Jedan od segmenata života u kojem posebno volimo uživati je i dobra hrana. Iz tog razloga iz restorana Zlatne gorice pokrenut je projekt „Book of food love“.

Zlatne gorice u prvih 90 dana 2016. godine žele na kreativan način približiti svojim dragim gostima sve ljepote kuharske kreativnosti .

"Book of food love" naslov je slikovnice koja na najljepši način iscrtava ljubav prema kreativnoj kuhinji i dobrom vinu s Varaždinbrega. Osmišljena je kao „knjiga“ sa 4 poglovlja gdje vas svaki tjedan Zlatne gorice oduševljavaju svojim umjećem u spremanju najbolje hrane.


Za sve zaljubljenike u lijepi ambijent, finu klopu i fino vino svakih sedam dana mijenja se poglvalje, odnosno teme, namirnice i vina.
Zato „pročitajte“ sva poglavlja dobre hrane i vina, opustite se i uživajte u savršenom omjeru modrenog, tradicije i što je najvažnije, kvalitete.

 

 

  

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem