Materijali poput iverice, šperploče, OSB ploče i palete izgledaju sjajano, zar ne?

Materijali poput iverice, šperploče, OSB ploče i palete izgledaju sjajano, zar ne?

Ako mislite da ne može imati dom iz snova zato što si ne možete priuštiti fensi materijale zbog njihove cijene? Krivo mislite!

Dobar dizajn nije ograničen tijesnim proračunom za materijal već kreativnim idejama. Interijeri koje vam donosimo u nastavku dokazuju da materijali poput iverice, šperploče, OSB ploče i palete mogu izgledati sjajano i da s malim budgetom možete napraviti puno za malo novca.

Raspon namještaja koji možete izraditi od navedene drvene građe je velik. Mogu to biti: police, kuhinjski stolovi, ormari i ormarići, radni i dječji stolovi, kreveti, kuhinjski elementi, a možete ih postaviti i na pod, strop ili zid. Fotografije u nastavku koristite kao inspiraciju za svoje buduće projekte i uredite svoj životni i radni prostor u dom iz snova. Sretno!

Izvor: D&D

Osb_namjestaj_01 Osb_namjestaj_02 Osb_namjestaj_03 Osb_namjestaj_04 Osb_namjestaj_05 Osb_namjestaj_06 Osb_namjestaj_07 Osb_namjestaj_08 Osb_namjestaj_09 Osb_namjestaj_10 Osb_namjestaj_11 Osb_namjestaj_12 Osb_namjestaj_13

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem