Naslovna  /  Prirodna medicina   /  Čaša ovog napitka spasit će vas od migrene!

Čaša ovog napitka spasit će vas od migrene!

 

Migrenu čak nije uvijek moguće pobijediti ni uz pomoć lijekova protiv bolova, ali – postoji metoda koja pomaže praktično svim ljudima … Riječ je o metodi iz tradicionalne i narodne medicine koja momentalno eliminira bol (unutar 5 minuta) ali je neugodna okusa …

Predložena metoda liječenja od migrene je vrlo jednostavna: Sve što će vam trebati je himalajska sol, limunov sok i malo limunove korice.

Kao prvo, treba odabrati dobru sol visoke kvalitete. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu sol, jer je vrlo obogaćena mineralima (može se kupiti u trgovinama zdrave hrane, većim supermarketima). Ova sol sadrži čak 84 elementa! Sol vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati razinu serotonina u krvi, ojačati živčani sustav, normalizirati kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što trebate učiniti je da iscijedite sok od 2 limuna, naribate malo korice (neprskanog) limuna i dodate u to 2 čajne žlice himalajske soli.

Promiješate, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl). Napitak promiješajte i ispijte u jednom gutljaju.

Okus je krajnje neprivlačan ali ovaj napitak djeluje unutar 5 minuta. Ako patite od visokog tlaka, prvo se posavjetujte sa stručnjakom prije nego se odlučite na ovaj tretman.

Izvor: zdravapriroda

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja