Naslovna  /  Uređenje interijera   /  Boho uređenje doma

Boho uređenje doma

U članku vam donosimo fotografije boho uređenja doma, koje će vas zasigurno inspirirati na neke promjene u vašem interijeru.

Boho uređenje doma je sve češći izbor uređenja zbog dojma ugode, topline i autentičnosti. Već samo i poneki mali detalj u boho stilu čini ogromnu razliku u prostoru. Ovaj stil najčešće karakteriziraju topli i svijetli tonovi namještaja i zidova, a mnoštvo biljaka je apsolutni imperativ. Nit vodilja kod uređenja je stvaranje boemskog prostora za uživanje i stvaranje vlastite zone komfora.

Boho stil voli upečatljive detalje i namještaj od prirodnih materijala kao što su: macrame, pleteni tepisi i košare, kožne fotelje i taburei, dekice. Prostor se također ukrašava slikama i umjetničkim djelima koja nisu nužno u ravnini, već rade dinamiku u prostoru zbog slobodnog stila vješanja na zid. U prostoru prevladavaju svijetlije boje i tonovi, dok su žarke boje rezervirane za detalje i ukrase. Tepisi su također poželjni kada govorimo o boho uređenju – bijeli krzneni, pleteni, juteni ili pak marokanski tepisi. Vintage komadi namještaja dodaju „dušu“ prostoru i također su omiljeni i kod boho interijera. Obogatite prostor mirisima svijeća ili eteričnog ulja te dodajte detalje koji odražavaju vašu osobnost, jer boho voli personalizirani prostor.

Ovaj članak sigurno bi htjeli pročitati i Vaši prijatelji. Podijelite ga!

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja