Servis i oprema Kodra

IME: Kodra d.o.o.
TITULA: Servis i oprema
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Koprivnička 2
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON: 00385
42 6
42 421 775
MOBITEL: 00385 95 421 7755
FAX: 00385 42 421 776
FACEBOOK:  Kodra
WEB STRANICA: http://kodra.hr/

 


KODRA d.o.o. bavi se punjenjem i dostavom plinskih boca u Vaše domove, ugostiteljske objekte, industrijske pogone u najkraćem mogućem roku. Plin koji distribuiramo maksimalne je energetske učinkovitosti i kvalitete. Posjedujemo odgovarajuće ateste.

Cijena dostave plinskih boca i plinskog asortimana je besplatna na području Varaždnske regije.

Vodimo kontinuiranu brigu i provjeru sigurnosnih rada trošila uz kontrolu i zamjenu brtvi, dotrajalih regulatora plina i crijeva po vrlo pristupačnim cijenama.

Osim plinskih boca, u ponudi su i plamenici za ugostiteljstvo i kampiranje ( kamp boce pune se u najmodernijoj Europskoj punionici ), plinski roštilji i kuhala, tehnički plinovi ( kisik, dušik, argon, CO2, acetilen, stargon). Kupcima nudimo i najam plinskih boca za tehničke plinove, kao i transport do samog potrošača.

 

 

 

ko4 KODRA02 ko2 KODRA03 ko3 KODRA04 ko5 KODRA06 KODRA07 KODRA08

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem