Alpha M

IME: Alpha M
TITULA: vl. Matija Kraljić
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Križanićeva 25
GRAD: 42000 Varaždin
TELEFON: 00385 42 312 003
MOBITEL: 00385
FAX: 00385 42 300 008
FACEBOOK: Alpha-M računala
WEB STRANICA: www.alpha-m.hr 

 


Nudimo Vam usluge održavanja računala i računalnih mreža, pomoć pri izradi sigurnosnih kopija podataka i načine izrade sigurnosnih kopija. Rješavamo probleme sa računalima nastale utjecajem virusa i zlonamjernih programa.

Trudimo se biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Na sva pitanja dajemo odgovore u najkraćem roku te ponude i savjete dajemo bez obveze na kupovinu. Cijene i karakteristike računala prilagođavamo Vašim željama, potrebama i mogućnostima.
Nudimo besplatnu dostavu, montažu i konfiguraciju ALPHA-M računala te prijenosnih računala.

U našem servisu u najbržem mogućem roku te po najpovoljnijim cijenama rješavamo Vas svih briga vezanih uz Vaša računala. Uklanjamo viruse i nametnike, rješavamo probleme sa operativnim sustavima te spašavamo podatke zabunom obrisane ili nestale uslijed programskih grešaka.
Dijagnoza stanja računala je besplatna. Sve probleme rješavamo i na terenu.

Naš slogan i moto:  Mi brinemo za Vaša računala!

Saznajte kako uštedjeti u svakodnevnom poslovanju i smanjiti troškove.

Dajemo savjete za legalizaciju programa ....

 

 

 

Alpha_M_Varazdin_01 Alpha_M_Varazdin_02 Alpha_M_Varazdin_03 Alpha_M_Varazdin_04 Alpha_M_Varazdin_05 Alpha_M_Varazdin_06 Alpha_M_Varazdin_07 Alpha_M_Varazdin_08 Alpha_M_Varazdin_09 Alpha_M_Varazdin_10

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem